Dostava in plačila

Dostava in dobavni rok

Naročeno blago bomo dostavili v roku 1-3 delovnih dni. Če naročite izdelke do 11. ure dopoldne, naročeno odpremimo dostavni službi še isti dan, izdelki so lahko pri vas že naslednji dan,  nikakor pa ne kasneje kot v roku 3 delovni dni.

Da bo dostava res tako hitra in učinkovita, potrebujemo vaš telefon, saj vas kurir dostavne službe pokliče po telefonu in se skupaj dogovorita za najbolj primeren čas in kraj dostave. V kolikor ste nam pozabili sporočiti št. telefona, nam jo lahko sporočite preko info@bellabu.si ali kontaktnega obrazca.

Kupec lahko po dogovoru prevzame naročene artikle tudi osebno na našem sedežu ali na dogovorjenem kraju blizu nas. V tem primeru vam vrnemo vrednost dostave v obliki kupona, ki ga lahko vnovčite pri naslednjem nakupu.

Plačilo in načini plačila

Kupec sam pri zaključku postopka naročila (ko je le-ta na Blagajni) izbere način plačila. Vsaka izbira oblike plačila oz. dostave pomeni različno končno ceno.

Kupec plača naročene izdelke pri dostavi dostavni službi (plačilo po povzetju) ali preko predračuna z nakazilom na naš TRR ali preko plačila s PayPal.

Odkupnino paketa v primeru plačila po povzetju plačate dostavni službi v gotovini. 

Če za način plačila izberete plačilo po predračunu, dobite na email vse podrobnosti v zvezi s plačilom in plačate preko svoje banke z nakazilom na naš račun. Takoj ko prejmemo nakazilo, izdelke odpremimo na vaš naslov.

Kupuj s paypal

Če za način plačila izberete plačilo s PayPal, vas bo po potrditvi sistem odpeljal na PayPal, kjer boste zaključili plačilo. Takoj ko prejmemo vaše nakazilo, izdelke odpremimo na vaš naslov.

Pri nakupu nad 49 € je poštnina brezplačna.

Podatki za nakazilo

Podatki za nakazilo po predračunu:

NASLOVNIK: Kreatis, Ajda Turk s.p., Mleščevo 2d 1295 Ivančna Gorica

RAČUN (TRR): IBAN SI56 1010 0005 1043 723 , BIC: BAKO SI 2X

PODATKI O BANKI: Banka Koper d.d., Pristaniška ulica 14, 6502 Koper

Postopek nakupa

Kako naročiti, si lahko prebereš tukaj: Kako naročiti