Popularne sovice
14 Feb

Popularne sovice

Da so sovice ali sove, manjše ali velike tako zelo popularne, se hitro vidi, če ima človek malo bolj odprte oči, ko se odpravi v kakšno "resno modno trgovino" ali se sprehaja po zelenem Tivoliju ali po kašnem drugem dobro obiskanem parku v Sloveniji. Če dobro opazuješ vrvež v bolj obiskanem parku in modne stile sprehajalk, lahko sem ter tja opaziš kakšno dekle ali žensko, ki ji okoli vrat poplesuje mala ali velika sovica.

Lepe sovice in male sove

Pred leti jih gotovo še ni bilo toliko. Zakaj so sove popularne prav v temu času? Ali morda zaradi tega, ker so s svojimi veliki očmi tako lepe? Morda zato, ker naj bi sovice predstavljale neko modrost? Hm, hm, saj če naj bi sovice kazale neko modrost, saj naj bi to kazale tudi pred leti in desetletji, pa ni nihče nosil toliko sovic okli vratu kot zdaj. No, pa saj vemo, da je sova samo žival in nima kakšne druge modrosti kot to, da zna uporabljati oči ponoči in loviti miši. :)

No, s tem smo opravili, sove ali sovice gotovo nimajo nič z modrostjo. Verjetno bo dovolj dobro, če rečemo, da so sovice pač preprosto samo lepe! Lepe črne, bele, srebrne, zlate in barvne sove so okras mnogih žensk tega časa. Sovice so pač samo lepe sovice! Lep modni dodatek in nič več.

Na temu mestu je zbrano z oznako sovice vse, kar smo se potrudili najti in vam ponuditi (od modnih šalov do ogrlic/verižic): poišči svojo sovico.