Simona: Elle Talent
14 Feb

Simona: Elle Talent

Modna revija Elle že nekaj časa predstavlja in promovira svojo modno revijo Elle tudi preko projekta ELLE TALENT, ki so ga namenili za vse umetnike, ki jim moda, unikatni izdelki, estetika, občutek za fotografijo ... ni tuja. Vsak mesec potem za nagrado revija Elle izbere najboljšega in ga predstavi v naslednji številki Elle ter na svoji spletni strani.

Tako je bila med mesečnimi posebnimi zmagovalci revje Elle tudi Simona Kermc, ki predstavlja svoje unikatne izdelke tudi v Bellabu (poglejte si jih v rubriki "Unikatni nakit"). V mesecu novembru 2012 je bla prav Simona zmagovalka in dobila tudi največ glasov obiskovalcev spletne srani modne revije Elle projekta ELLE TALENT. Njen nakit, ki ga tudi spodaj objavljamo, je z največ glasov prepričal ljubitelje modnih dodatkov - modnih unikatov. 

Unikatni nakit - revija Elle - nagrajenka Simona

Slika: Unikatni modni dodatki - unikatni nakit Simone Kermc, ki je tudi že zmagala v tekmovanju Elle projekta ELLE TALENT.

Spodaj povzemamo krajšo izjavo Simone o ustvarjanju in zakaj unikatni nakit:

"Ustvarjanje je del mene. Ne predstavljam si življenja brez barv, oblik in kombiniranja vseh mogočih elementov ter materialov. Od nekdaj že čutim neizmerno željo po usklajevanju barv, po tem, da nekaj polepšam. S svojimi rokami. Da vsakemu podarim nekaj mojega, nekaj unikatnega, nekaj kar nima niče drug.

In tako se je začelo. Najprej z majhnimi pozornostmi za moje drage, potem pa je to preraslo v strast, v nekaj kar niti ne znam opisati. Želim početi samo to. Vsak dan. Do konca življenja. Se igrati s svojimi idejami in jim dahniti življenje, potem pa, nekoga razveseliti. Pričarati nasmeh na obraz. To je tisto, kar me žene. Kar mi da potrditev, da sem na pravi poti."

Berite nas na modnem blogu z modnimi dodatki Bellabu spet kmalu, saj bomo v kratkem spet objavili nekaj več od Simone. Vabljeni tudi k ogledu Simoninih izdelkov pod rubriko "Simonini unikatni nakit".